Hoppa till innehåll

Reiki

Lär dig Reiki. Denna behagliga energi healing som stärker kropp och sinne. Du kan ge healing till din familj, dina vänner, dig själv och ditt husdjur, eller andra som behöver stärka sin energi

 

Den Reiki metod jag lär ut och använder är traditionell Reiki healing. Jag lär ut samma Reiki som Hawayo Takata.

 
 
 

Aktuellt kurs datum

 

Reiki I

 På kursen lär du dig en specifik handpåläggning teknik för hela kroppen. Denna förmåga bär du med dig hela livet. Du lär dig även behandlingar för specifika områden på kroppen, självhealing och hur man kan hela djur. 

Reiki främjar balans i sinnet och kroppen. Denna metod är en enkel och säker metod som bland annat kan användas som stresshantering. Reikin dämpar även värk samt öka kroppens förmåga till självläkning. Reiki är också ett trevligt sätt att använda sig av för att komma närmare t.ex. sin familj, sina vänner eller sin älskade.

 Reiki stärker andra metoders verkan, som till exempel massage, då den blir djupare och mer verksam. Denna metod är även bra för dem som arbetar med olika terapiformer. Du känner dig inte tömd efter en behandling du gett till en klient eller patient utan energin i dig är i en bra balans.

Reiki II

Reiki II är distanshealing. Det finns många olika möjligheter att använda dig av Reiki II. Kraften är en egen intelligens så den går till mottagaren när denne är redo. Exempelvis om man skickar Reiki till någon som man vet sitter och kör bil, så går kraften dit när personen i fråga vilar. Men Reikin kan även skickas för att göra resan säkrare.

 Vanliga frågor.

Ska jag fortsätta använda mig av handpåläggning efter Reiki II?
Ja, absolut du känner att din healing kraft har blivit djupare.

Kan jag skicka reiki till mina guider eller skyddsänglar?
Ja, det kan vara en fin kontakt att känna deras närvaro och du kan använda det som ett sätt att kommunicera på.

Kan man skicka olycka på någon?
Nej, Reiki är per definition en helande livskraft. Du kan aldrig skada någon med Reiki

 Kan man bara skicka till människor?

Nej, man kan skicka till djur och natur. Man kan skicka till olika chakran, man kan fråga saker, och man kan skicka till olika kroppsdelar, organ, till ditt känsloliv, ditt självförtroende eller för att dämpa din stress i besvärliga situationer.

Det finns inga fel sätt att använda sig av Reiki II. Begränsningen finns i din fantasi och kreativitet. Reiki ökar kreativiteten så möjligheterna är oändliga.