Hoppa till innehåll

Låt din själ och dina sinnen få komma till tals

Hypnos för välbefinnande

Självutveckling komma över mentala hinder. Arbeta med målbilder och släppa på tankar och beteenden som inte tjänar en längre.  Hypnos kan hjälpa dig med att exempelvis: gå ner i vikt, bli en bättre golfspelare, minska på tunga tankar och känslor.  Du är den som gör allt detta möjligt, jag som hypnotisör leder dig på din väg till en mer balanserad tillvaro.

Regressionsterapi

 Med regressionsterapi så arbetar man med tidigare liv. Detta är ett sätt att komma åt saker man upplever som olöst. Det kan exempelvis vara att man har en känsla eller ett beteende som man inte alltid förstår var det kommer ifrån.  regressionsterapi är ett redskap för att frigöra sig ifrån tankar och känslor som inte längre känns som det tillhör en. Det är även en spännande resa in i sin själs historia.

Reiki healing

Reiki är en metod för att kanlisera livskraft. Det är en intelligent kraft. Den går dit där du behöver behandling. En behaglig handpåläggningsteknik  som är energigivande,  lugnande och avstressande.

Quantum Energy Chakra Healing

Intuitiv energi och chakra healing på hög frekvens där jag tillsammans  med mina guider och änglar låter ditt energisystem balanseras och renas. 

Övriga behandlingar

Andligt kanaliserad vägledning

Du har fastnat där du står. Nu vill du hitta tillbaka till dig själv och komma fram i din personliga utveckling. Jag coachar och vägleder dig, så att du kan komma fram i din personliga utveckling. Vi ser var blockeringarna finns och hur du kan hitta din förmåga och kraft till att komma förbi dessa. Jag använder mig av min intuition, orakelkort samt mina ,ediala förmågor

Kinesiologi

Kinesiologin har ett holistiskt synsätt, där man utgår ifrån att kropp, tanke och näring hör ihop.

Kinesiologi är bra vid exempelvis:Ryggskador/ryggvärk

  • Återkommande huvudvärk
  • Nackbesvär
  • Magbesvär
  • Värk i muskler och leder
  • Att finna sätt att stärka svag muskulatur, som kan vara orsak till värkproblematik.
20190611_enkelblomma1_edited