Hoppa till innehåll

Självutvekling och andlighet...

Tidigare Liv

 Hur du kan hitta en väg till att hela nuet genom att finna svaren från det förgångna. Identifiera ett symtom och förstå meningen med varför detta visar sig eller till och med varför det återupprepa sig. Känna igen och frigöra karmiska band som hindrar. Få en annan förståelse för komplicerade relationer och vad din roll är. Möta och känna igen dina själsfränder. 

Tidigare liv; vad kan det ge dig att minnas vad din själ upplevt innan.

Det finns många positiva saker med att minnas, uppleva ett minne från ett tidigare liv. 

Ibland så upplever vi känslor om olika saker och ting som vi känner igen men inte förstår varför. Det kan vara olika saker för olika personer, visst kan mycket vara mönster vi har från vår barndom, men ibland är det inte alltid en förklaring. 

Tidigare liv kan ge svar på en del saker som exempelvis: du känner stark dragning till ett visst land, du vet väldigt mycket om något som du inte varför, du har talanger som ingen annan i din familj har, du upprepar mönster i relationer som du vet mentalt att du borde bryta men vet inte hur osv.

Mycket av detta kan ha sin förklaring av tidigare händelser i din själs minnen.

Reiki kurser

Reiki I

Här lär vi oss grunderna. Du initieras, ”kopplas” upp till livskraften (Reiki) och du blir en kanal för denna kraft. Denna livskraft kommer då att börja flöda igenom dina händer och du kan börja ge healing behandlingar på en gång. 

Reiki II

Här lär du dig hur man använder  kraften telepatisk. Du kommer att kunna  skicka Reiki kraften och ge distanshealing. Det finns många olika möjligheter att använda dig av Reiki II. Du kan aldrig skada någon med Reiki. Kraften är en egen intelligens så den går till mottagaren när denne är redo. Exempelvis om man skickar Reiki till någon som man vet sitter och kör bil, så går kraften dit när personen i fråga vilar. Men Reikin kan även skickas för att göra resan säkrare.