Hoppa till innehåll

Hypnos för välbefinnande

Stressar du fast du inte behöver och har svårt att bryta detta mönster? vill du börja bli hälsosammare, äta nyttigare och träna mer, men du har svårt att göra detta och per automatik väljer det du vill sluta med? exempelvis sluta äta godis men köper ändå. Vill du somna lättare på kvällen? Eller springa maraton men vet inte om du kan rent mentalt. Då är Hypnos är ett bra hjälpmedel och ett utmärkt verktyg för att ändra inställning och komma igång.

Hur går det till?
Du sitter bekvämt, lutar dig tillbaka i en behaglig fåtölj. Det finns också möjlighet att ligga på en massagebänk ombäddad. När du blivit avslappnad och vi har samtalat om vad du vill uppnå. Så vägleds du in i avslappning och det enda som du behöver göra är att följa min röst. 
tid 90 minuter.  Vi samtalar innan vad du önskar eller vad behöver uppnå. 

Arvode: 1212:- 

Boka tid  highcoastastrology@gmail.com

Hypnos är ett trancetillstånd. Att befinna sig i trance är naturligt, vi gör det mer eller mindre dagligen. Exempelvis har du upplevt att när du ibland kör långa sträckor genom landsvägar med tät skog att tiden bara flög iväg fast du kört 20 mil, ja då befann du dig i trance eller lätt hypnotiskt tillstånd. En av Sveriges främsta specialister på hypnos och mentalträning, psykologen Lars-Eric Unestål kallar hypnos för ett alternativt medvetandetillstånd.
Det finns olika nivåer av trance/hypnos

  • Beta, detta är när vi är helt vakna
  • Alfa, lätt hypnos eller när vi mediterar lite
  • Theta, djup hypnos eller när vi befinner oss i djup meditation
  • Delta, nu sover du

När vi befinner oss i hypnos så är vi i kontakt med vårt undermedvetna/omedvetna. Här finns gamla minnen, vanor, känslor mm.

Vill man bli av med “dåliga” vanor som är lite svåra att bryta trots otaliga försök, då är hypnos ett utmärkt verktyg.

anthony-delanoix-urUdKCxsTUI-unsplash