Hoppa till innehåll

Reiki Healing


Reiki en avslappnande och energi balanserande behandling. En teknik som utförs med handpåläggning, för att stärka kroppens egna energier och komma i balans. Reiki är mycket bra för att minska stress, öka kroppens läkningsförmåga, med mera.
Många tycker om att få Reiki även om man inte har något speciellt problem och då kan behandlingen  liknas vid en djup avslappning. 
Arvode 909:- (ca 60 min)

Boka en tid  

highcoastastrology@gmail.com

Hur går en behandling till?

Reiki ges oftast som handpåläggning och tar ca 60 minuter. Man tar av sig skorna och lägger sig på en massagebänk. Behandlingen börjar vid huvudet, då jag lägger mina händer över ögon och panna. Kraften sättes igång omedelbart. Vad man upplever under en behandling är oftast individuellt. Dom flesta människor känner bara ett behagligt lugn medan vissa andra kan få starka fysiska eller emotionella reaktioner. Detta påvisar att kroppens helande funktioner har satts igång.

Många tycker om att få Reiki även om man inte har något speciellt problem, behandlingen kan då liknas vid en djup meditation. Känslomässiga problem kan balanseras mycket bra utav Reiki. Bra Resultat får man även vid exempelvis fysiska åkommor som är orsakade utav stress såsom huvudvärk, sömnproblem etc. Reiki sätter igång en process i kroppen och varje behandling kan se lite olika ut.

 Reiki är en metod för att kanalisera livskraft och är en form av energihealing. Det är en
intelligent kraft. Den går dit där du behöver behandling. Kraften går igenom
kläder, filtar och till och med gips. Även barn, djur och växter tycker om att få Reiki

Historien om Reiki

Dr Mikao Usui

Dr Mikao Usui var rektor på en kristen skola i japan han fick frågor om helandets konst, av sina studenter, såsom det beskrivs i heliga texter. Detta gjorde att han började forska i dessa texter och tekniker. Hans sökande ledde till det heliga berget Kuriyama och där fastade han i 21 dagar och sista fastedagen blev han upplyst. Då fann han Reiki på nytt.

Dr Usuis kallas numera för den förste stormästaren den andre var hans lärjunge dr Chijiro Hayashi och den tredje Var en hawaiiansk japansk kvinna vid namn Hawaya Takata, Hon dog 1980. Hawaya Takata utbildade sedan Reiki mästare i USA och Kanada. En av dessa är Wanja Twan och hon införde Reiki till Sverige

Jag lärde mig Reiki av Grand master Anki Petersson. En annan betydelsefull mentor jag hade var Wanja Twan hon förde med sig Reiki till Sverige i slutet på 80-talet.

Reikin förändrade mitt liv till det bättre och jag känner en stor tacksamhet att få ha denna kraft i mig och en oändlig glädje att jag kan förmedla den som lärare.

Hawaya Takata

Dr Chijiro Hayashi