Hoppa till innehåll

Tidigare liv

Regressionsterapi

 Du reser in i ditt inre långt bakåt i tiden, för att se vad som påverkar dig idag.

Regressionsterapi rekommenderas som ett paket med 3 stycken behandlingstillfällen, om du inte har provat på hypnos tidigare.

En session. Arvode 1500:-

Boka 3 st träffar. Arvode 3333

  1. Samtalar vi lite om vad det är för hinder du känner. Om du aldrig tidigare har blivit  hypnotiserad så börjar vi försiktigt så att du känner dig trygg och förstår hur du kan uppleva resan bakåt med ditt undermedvetna och din själ. Du kan uppleva detta som en vägledd meditation. Efteråt  samtalar vi vad som kommit upp och hur vi ska följa upp detta till nästa möte. 
  2. Vi fortsätter där på samma tema och ser ifall det dyker upp flera liv som är relaterade till det du vill reda ut. Vårt mål är att gå djupare in i hypnos så att saker blir tydligare.
  3. Vi reser till livet mellan liven för att se saker och ting från ett större helhetsperspektiv. Denna plats kallas ibland för själarnas hem.  


Om du vill, spelas allt in och du kan lyssna på denna resa, själv vid senare tillfälle.

Regressionsterapi kan göras på plats eller över zoom. Vill du använda zoom se de tekniska medel som du behöver (se teknisk beskrivning). All kontakt för hypnos sker via mail eller messenger till en början. 

Boka tid  highcoastastrology@gmail.com

himmel 1

 I regression så löser vi hinder eller problem som skapats i ett tidigare liv. Ibland så har vi oavslutade områden som fortsätter att hindra oss att gå vidare i detta liv. Du kan även göra regression för att återfinna talanger och förmågor som din själ en gång haft. Många gånger kan detta vara saker du är intresserad av men du upplever att du inte har någon talang för detta.

Du kan upptäcka att familj, vänner och anhöriga funnits med i tidigare liv. Du får känna hur det är att vara man, kvinna, rik eller fattig. Målet med regressionsterapi är att se vilka mönster som finns i ditt liv men som du vill förändra och förlåta för att kunna gå vidare. Denna metod är ett fint verktyg att befria sig från sådant som får dig att inte leva ditt liv fullt ut.

Regressionsterapi kan även ibland hjälpa mot värk som inte har någon medicinsk förklaring. Fast man gått till läkare samt andra specialister och de har fastslagit att man är helt frisk.

Regressionsterapi kan exempelvis också bryta mönster. Det är svårt att gå ned i vikt trots alla försök till att leva mer hälsosamt samt att man gör rätt val.

Du behöver inte tro på tidigare liv eller reinkarnation för att göra regressionsterapi. Regression är ett bra sätt att finna svar på vad du tycker hindrar dig från att gå framåt i ditt liv. Så att du kan leva ditt liv till fullo i balans, mer harmoniskt och framgångsrikt.